Vegan verf van Graphenstone

Vegan verf van Graphenstone

Veganisme is in opkomst en dat beperkt zich niet tot alleen vegan eten. Veganisme is een levensstijl waarbij eten, drinken en gebruik van dierlijke producten worden vermeden. Naast veganistisch eten zijn er nu meerdere vegan producten op de markt te vinden. De verf van Graphenstone is vegan, verder is deze verf circulair en duurzaam.

Vegan verf is duurzaam

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor vegan producten en iedereen heeft daarvoor zo zijn of haar eigen redenen. Wanneer je een vegan levensstijl volgt eet je geen kaas, vlees of eieren, maar vaak vermijden vegans ook dierlijke ingrediënten in andere producten. Verf van Graphenstone is vegan en dierproefvrij in tegenstelling tot veel andere verfproducten. 

Waarom wij nog meer kiezen voor Graphenstone

Naast het feit dat Graphenstone dierproefvrij en vegan is heeft deze verf nog meer mooie eigenschappen. Wij kiezen onder meer voor Graphenstone omdat de verf niet alleen duurzaam is, maar ook circulair. Daarnaast neemt de verf CO2 op en bevat geen schadelijke stoffen en oplosmiddelen. Tot slot is de verf ook schimmel en bacterie werend. 

Goed voor mens, dier en milieu

Graphenstone verf is circulair. Graphenstone heeft hiervoor het CradleToCradle keurmerk gekregen. Daarnaast is de verf van Graphenstone zo gemaakt dat deze geen giftige stoffen vrijlaat. Tijdens het drogen van reguliere verfproducten kunnen vluchtige organische stoffen (VOC’s) vrijkomen. VOC’s zijn niet goed voor mens of dier en kunnen zelfs schadelijk voor onze gezondheid zijn!  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.