Over ons

Verfgroen de nieuwe circulaire- en duurzame verfwinkel/webshop dat gevestigd is in Groningen met opslag in het midden van het land. De webshop gaat leveren in Nederland met daarbij de Benelux, om zo een groter invloed te hebben op duurzaamheid en circulariteit in Europa. Daarnaast kan iedereen een afspraak met ons maken voor persoonlijke hulp, advies en uitleg.

Duurzaam & circulaire Missie

Veel bedrijven zetten tegenwoordig in op duurzaamheid, maar wij zien wel dat dit op verschillende manieren gebeurd. Wij de gebroeders Burgler zetten dan vooral in op een positieve bijdrage aan het milieu. Dus niet alleen duurzaam maar ook circulair. Daarom gaat Verfgroen circulaire Graphenstone producten aanbieden aan schilders, groothandels en particulieren. Zodat wij samen invloed hebben op het klimaat en milieu. Waarom draagt het bij dat kom door: een langere levensduur, besparing van 8,5 kg CO2 per vierkante meter schilderwerk, absorbeert CO2 en een 100% natuurlijk product zonder oplosmiddelen. Paint For The Green Generation groei is duurzaam.

Hoe is het begonnen?

Verfgroen is gestart tijdens een gezellige wintersportvakantie in Oostenrijk. Onze vader zit al zo lang als wij ons kunnen heugen in de verf. Wij Ivan Burgler en Niels Burgler werkten op dat moment bij een verschillend online marketingbureau. Tijdens deze vakantie zijn Verf, online marketing en de prachtige natuur bij elkaar gekomen. Waarom je dus nu precies 1 jaar later kunt bestellen bij Verfgroen een circulaire en duurzame verfhandel.

Neem contact met ons op