Milieuvriendelijke verf | Milieuvriendelijk schilderen

Milieuvriendelijke verf en Milieuvriendelijk schilderen

Tegenwoordig heb je meerdere soorten verf, van duurzaam, circulair tot schone milieuvriendelijke verf. Als je milieuvriendelijk wilt schilderen moet je weten wat te gebruiken. De eisen van milieuvriendelijke verf zijn dat het geen schade brengt aan milieu tijdens het gebruik. Daarnaast wil je natuurlijke dat de schone verf geen schade brengt tijdens het recyclen en het ontwikkelen van de muurverf. Het kan dus Milieuvriendelijke verf Milieuvriendelijk schilderen. Lees het volgende stukje over een schone milieubeschermende keuze.

Wat is milieuvriendelijke verf?

Het belang van milieuvriendelijke muurverf en lakverf is dat de grondstoffen geen schade brengen. Het merk Graphenstone heeft een nieuwe soort verf ontwikkelt. Deze verf is opgebouwd uit 100% natuurlijke en 100% ecologische grondstoffen. De verf bevat grafeen, kalk en water. Grafeen is eigenlijk 1 atoom dikke koolstof en 200x sterker dan staal maar wel flexibel en geleid beter dan koper. Kalk kent menig mens, deze kalk wordt 100% duurzaam verkregen en komt uit verbranding ovens. Water wordt hieraan toegevoegd zodat het ook aan te brengen is. Deze 3 stoffen komen uit de natuurlijk en kan ook weer opgenomen worden door moeder aarde.

 
Milieuvriendelijke schilderen

Bent u schilder of doet je het privé, houdt dan rekening met uw aanpak. Allereerst kies duurzame of milieuvriendelijke verf. Deze soorten verf zijn in zijn geheel beter voor het milieu of deels. Biobased, lijnolie verf en water gedragen verf zijn natuurlijk nog steeds niet 100 % schoon je kunt de schade bekijken op InsideInside.nl Graphenstone verf is well 100% ecologisch de staat ook op nummer 1 op dit lijstje. Bekijk onze duurzame, schone en milieuvriendelijke verf. Bekijk de verf en als je schilder bent neem contact op.

Waarom zijn traditionele verf niet milieuvriendelijk?
  • Latex verf bevat gemiddeld 3 liter aardolie
  • Toxische stoffen
  • Laat 8,5 kg CO2 per m2 schilderwerk
  • Bevat V.O.S Vluchtige Organische Stoffen (oplosmiddelen)
  • Bevat terpentine
  • Titaandioxide
Duurzame verf echt duurzaam Duurzame Graphenstone verf kopen 3 emmers absorberen verf als een boom duurzame en circulaire verf