fbpx

Kleurcode verf achterhalen

De RAL of NCS kleurcode weten

Kleurcode verf achterhalen? De kleur weten? Bekend probleem is dat men een kleur heeft gezien die mooi is maar niet wetende welke kleur(code) het is. Wat je daarna gaat doen is overal zoeken met die kleur in gedachte, en het lastige is dat geen kleur meer lijkt op precies die kleur die je hebt gezien. Het hele internet af en elke winkel om die kleur te vinden hoeft niet meer. Wij helpen je met jouw juiste kleur te vinden.

Wat hebben wij nodig om de kleur te meten:

– Een object die fysiek te meten is
– We kunnen langs komen minimaal 50,-
– Opsturen product, kleur meten kost 15,-
– Heb je een kleurcode? deze kunnen wij voor je mengen

 

Wat kunnen wij niet meten?

– Metallic en lak kunnen wij niet meten
– We kunnen niet meten vanaf een afbeelding of foto

Verfgroen vindt jouw kleur!

Verfgroen komt bij jou thuis of gaat naar de plek om de kleur op te nemen. Om jou te kunnen helpen moeten wij de kleur zien, daarna kunnen wij jou vertellen welke het is je krijgt de kleur in NCS (Naturel colour System) code en RAL kleurcode. Daarnaast kan je de kleur gelijk bestellen in de gewenste soortverf en aantal liters. Als dat aan Verfgroen ligt wordt dat onze circulaire en duurzame verf. Zo helpen we jou met het vinden van de juist kleurcode, zo helpen we samen het milieu en onze toekomst.

 

  • Vrijblijvende aanvraag
  • Bij jou thuis
  • Op jouw werk
  • We bezoeken in overleg
De kleur weten van een product?

Is het geen muur maar wel een T-shirt, speelgoed, slabbetje, speaker of een verpakking geen probleem wij helpen met de Kleurcode verf achterhalen. We kunnen de kleur van bijna alles meten. Dus contact ons en we vinden de beste kleur voor jou!

Opsturen om jouw kleurcode te vinden?

Wil je jouw kleur weten en kan je het opsturen, dan is dit geheel gratis je betaald alleen de verzendkosten. Wil je het product weer terug worden ook deze verzendkosten in rekening gebracht. Verder meten wij de kleur geheel gratis voor jou. En ben je vrij om het bij ons te bestellen in de gewenste NCS-kleurcode.