Schone verf | Gezondere leef- en werkomgeving

Het nieuwe werken is iets wat steeds vaker besproken wordt, ze hebben het over flexibiliteit, snelheid, duurzaamheid en gezondheid. Dit zijn eisen die tegenwoordig erg belangrijk zijn voor werknemers en werkgevers. Wij van Verfgroen vinden duurzaamheid, gezondheid en circulariteit het belangrijkste, en ook alleen daarin kunnen onze producten een verschil maken. Wij bieden schone verf, deze is 100% ecologisch. 

Nadelen van traditionele verf voor de Gezondheid

Leef- en werkomgeving is bij iedereen verschillend toch komen we allemaal thuis en regelmatig in bedrijfspanden. Niet te vergeten het ziekhuis, winkels, instellingen en kantoor. In deze ruimtes worden wij blootgesteld aan C02, vieze lucht, VOC’s, straling, giftige stoffen, geuren en meer. Dit zijn wij gewend en dit hebben we eigenlijk niet door. Toch hebben deze invloed op longaandoeningen en het ziekte verzuim en belende ziektes. Sommige van deze narigheden is het gevolg nog niet van bekend zoals de straling van de telefoon. Schone verf van Graphenstone bevat dit niet. 

Koolstofdioxide C02

Ruimtes bevatten vaak C02 in de lucht dit komt ook door de verf die gebruikt is in deze ruimtes. Dit komt omdat verf aardolie bevat, oplosmiddelen en andere giftige stoffen. Bekend is dat de C02 wordt losgelaten tijden het drogen. Ook kent iedereen een verf lucht dan ruik je conserveringsmiddelen en oplosmiddelen. Deze giftige gassen zitten niet in de verven van Graphenstone, kies voor binnen Ecosphere wit of Grafclean voor kleur. De verf bestaat uit Grafeen, Kalk en water. In tegenstelling tot andere verven absorbeert het C02 en bespaart het ook nog eens uitstoot van C02. Dubbel winst om gebouwen schonere te maken. Door schonere lucht minder last van longaandoeningen, astma en meer. Ook daalt het ziekte verzuim van daar ook het keurmerk WELL. Ook laat InsideInside zien dat onze verf de schoonste is voor het milieu.

Straling

Ruimtes op je werk en thuis bevatten straling zoals van je telefoon en Wifi. Tegenwoordig wordt steeds vaker de keuze gemaakt om straling tegen te houden zoals in een winkel, meterkast en slaapkamers. Met de verf Proshield Premium van Graphenstone is het mogelijk op dit te blokkeren met Verf. Met deze muurverf kan men zich beschermen tegen straling. Wij geloven dat dit bevorderlijk is voor je gezondheid en u denk ik ook, steeds meer mensen maken de keuze om rustig te slapen zonder hier last van te hebben.

Schonere ruimtes

De leef- en werkomgeving afhankelijk van het aantal bezoeker worden viezer op een lang of kort termijn. Een statement dat snel gemaakt is en makkelijk gebruikt kan worden. Een kindercrash is namelijk sneller vervuild dan een slaapkamer. Verf heeft op sommige plekken meer te verduren dan andere, niet alle verven kunnen dezelfde belasting aan. Ook zijn niet alle muren even makkelijk te reinigen waardoor vuil blijft zitten. Bij Verfgroen verkopen wij Grafclean Premium van Graphenstone. Een verf dat vuil niet snel laat hechten en makkelijk ter reinigen is. Het is goed te reinigen zonder dat het gelijk slijt. Hierdoor zijn er minder bacteriën aanwezig en andere viezigheid.

Schonere lucht

Ruimtes waar huisdieren leven en gerookt wordt hangen meer geuren. Net als parkeergarages met schadelijk gassen. Deze hebben een sterk invloed op de lucht en geur, hier heeft iedereen een mening over. Ondanks alle meningen is het niet goed voor leef- of werkomgeving. AmbientPro+ Premium van Graphenstone is een verf met fotokatalyse. Deze verf gebruikt licht om geuren en schadelijk stoffen af te breken. Pigmenten uit de verf worden geactiveerd door licht waardoor het geuren en schadelijk gassen afbreekt. Een mooie manier om schonere lucht te realiseren.

Duurzame verf echt duurzaam Duurzame Graphenstone verf kopen 3 emmers absorberen verf als een boom duurzame en circulaire verf