COPD- en astma en meer longziektes

Lucht vervuiling is een gevaar voor iedereen.
De lucht in Nederland is niet gezond volgens het Longfonds. Mensen worden letterlijk (dood)ziek door de lucht die wij inademen. De luchtvervuiling in Nederland veroorzaakt en verergert longziekten als astma en COPD. Dit al een groot probleem aan zich maar bij kinderen schaadt het de ontwikkeling van hun longen en hersenen, waar ze altijd last van houden. Deze muurverf is geschikt voor COPD en astma patiënten. Luchtvervuiling heeft verder nog veel meer invloed op onze gezondheid het veroorzaakt ook longkanker, hart- en vaatziekten, dementie en vroeggeboorten.

Onzichtbaar risico

Luchtvervuiling is voor iedereen ongezond je ademt tenslotte giftige stoffen in, iedereen kan longpatiënt worden. Mensen worden ziek door de lucht die zij inademen. Omdat is een onzichtbaar gevaar, waar weinig mensen zich van bewust zijn het kan iedereen overkomen. Dan weet je ook niet hoe je minder vervuilt, hoe je jezelf of je kinderen goed beschermt. Onderschat niet hoe een longziekte invloed kan hebben en het jouw leven of die van een ander overhoophaalt. Een miljoen Nederlanders hebben een longziekte, zij merken als eerste dat de lucht ongezond is: zij hebben meer longaanvallen en longontstekingen, zijn vaker benauwd, gebruiken meer medicijnen en belanden vaker met spoed in het ziekenhuis.

Circulair en duurzaam is een belangrijke Milieu Trend

Tegenwoordig wordt iedereen overspoelt met informatie of duurzaamheid en circulariteit. In de circulaire economie werkt men volgens een systeem dat ernaar streeft om producten en grondstoffen oneindig her te gebruiken zonder verlies van kwaliteit en waarde vernietiging te minimaliseren. De kringloop van een product of dienst wordt als het ware gesloten en keer op keer op de meest duurzame manier herhaald. Omdat dit zorgt voor minder uitstoot en minder vervuiling. Deze muurverf is geschikt voor COPD en astma patiënten.

Oplossing is Circulaire Graphenstone verf tegen luchtvervuiling

De muurverven van Graphenstone bij verfgroen zorgen voor een vermindering van vervuiling. En is daarom beter voor COPD, astma en meer longziektes. Allereerst is deze verf een natuurlijk product, dat bestaan uit grondstoffen die duurzaam verkregen zijn. Deze verf heeft ook een andere basis omdat er geen aardolie in het product zit zoals de meeste andere soorten verf. De verf bevat duurzame kalk, grafeen en water. Deze verf bevat geen oplosmiddelen en laat geen schadelijke stoffen los tijdens het drogen. De verf neemt C02 op en bespaart tegenover andere soorten verf 8,5 C02 per m2 schilderwerk. Maak van he huis of bedrijfspand een Boom, maak de lucht schoner voor jezelf en iedereen om je heen.

Milieuvriendelijke verf Milieuvriendelijk schilderen
Sensitive choice Duurzame circulaire verf Groningen
Keurmerk Sensitive Choice

Sensitive Choice is een serviceprogramma voor de gemeenschap dat is opgezet door de National Astma Council Australia voor iedereen die zuivere, schonere, frissere lucht wil ademen en astma en allergische reacties wil verminderen. Onze muurverf geschikt voor COPD en astma patiënten. De Sensitive Choice-programma en de producten die zij goedkeuren niet claimen behandelingen of behandeling voor dergelijke aandoeningen te bieden, streven zij er nauwgezet naar om de persoonlijke omgevingen waarin het belangrijk is om iedereen die leeft en ademend te helpen en de lucht te reinigen en zuiveren.