Graphenstone kleur van het jaar 2021

 

 

Kleur van het jaar 2021

Dit jaar heeft Graphenstone een kleur van het jaar gekozen, voor het jaar 2021. De keuze is gevallen op de kleur ‘Ocean Blue’. Door te kijken naar de huidige trends op het gebied van kleur en interieur styling is deze mooie kleur blauw gekozen. Bij Verfgroen werken we graag met Graphenstone vanwege de bijzondere duurzame en circulaire eigenschappen van de verf. 

Een koele kleur

De kleur blauw bevindt zich aan de koele kant van het kleurenspectrum. Koele kleuren geven meer rust en kalmte aan een ruimte. Blauw wordt door zijn kalmerende eigenschappen veel gebruikt in het interieur. Het kan in een slaapkamer een gevoel van rust en kalmte geven en in een thuiskantoor zorgen deze eigenschappen juist voor overzicht en orde. 

Hoewel blauw een overwegend koele kleur is, is het belangrijk je hierdoor niet te veel te laten lijden. In iedere kleur zijn zowel warme als koele tinten terug te vinden!

Voordelen Graphenstone op een rijtje

  • Circulair & duurzaam
  • Veilig voor kinderen, baby’s astma- en COPD patiënten
  • Geen toxische stoffen
  • Makkelijk te reinigen
  • 100% ecologisch
  • Absorbeert CO2!
Bekijk de verf

Kleur van het jaar combineren

Ocean Blue komt voor in een kleurenpalet met Aguamarina (een lichte kleur blauw), café (koffie, karamel achtige bruine kleur) en pómez (een lichte grijs). Het palet hoort bij de categorie ‘Cool Warmth’ uit de selectie ColorNature van Graphenstone. 

Meer inspiratie voor het combineren van de kleur van het jaar vind je op onze Instagram en Pinterest pagina’s!

Waarom wij kiezen voor Graphenstone

Bij Verfgroen zetten we in op een positieve bijdrage aan het milieu. Dat doen we door te kiezen voor verf die niet alleen duurzaam is, maar ook circulair. Circulariteit staat voor producten waarvan de grondstoffen weer opnieuw kunnen worden gebruikt, met andere woorden een verf zonder afval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *