fbpx

Meest duurzame circulaire primer

Waarom voorstrijk?

Schilderen begint met het bekijken van de ondergrond. Zuigende minerale ondergronden hebben een duurzame voorstrijk nodig. Deze ondergronden zijn herken paar als ze poederen zijn witte poeder op je hand hebt wanneer je de hand erover heen haalt. Ook is het ken merken als je wat water er tegenaan gooit en je ziet een natte plek omdat het erin trekt. Meest duurzame circulaire primer.

Meest duurzame circulaire primer

De primers en voorstrijk van Graphenstone zijn 100% biologisch. Deze circulaire en duurzame primers bestaan uit garfeen en kalk. De kalk wordt op een duurzame manier verkregen, doormiddel van verbrandingsovens. Grafeen zorgt voor een sterke hechting die deze voorstrijk speciaal maakt en erg sterk. Het bevat dus geen schadelijke stoffen en het is alg- en mos werend.

Verschil tussen circulaire en traditioneel

wat is het verschil tussen traditionele voorstrijk en die van Verfgroen, het verschil is al CO2. Omdat het geen oplosmiddelen bevat laat het geen CO2 los. Deze producten bevatten geen VOC’s en aardolie. Deze producten bevatten ook belangrijke keurmerken. LEED, WELL en BREAAM deze keurmerken zeggen iets over duurzaamheid van een gebouw. Daarnaast zegt WELL iets over wat de voordelen zijn voor de mensen die er leven. Minder ziekteverzuim en gezonder lucht in gebouwen zorgen voor een beter leef- en werkomgeving.

Primers toepassen

Minerseal is een kleurloze universeel voor verfsystemen, dus erg goed toe te passen. F10 (fijn) en F20 (grove) Filler zijn bedoeld voor binnen en buiten en passen bij wit Ecosphere binnen en wit Biosphere buiten. Ambienprimer pat bij AmbientPro+ deze verf is bevat katalyse systeem. GCS primer interior is bedoeld voor GCS interior en voor GCS primer exterior en GCS interior spreekt dit voor zich. Aan het eind is een advies op voor alles Minerseal te gebruiken favoriete primer van de schilder.

Universele voorstrijk kleurloos

Minerseal Premium

Transparante duurzame primer te gebruiken met erg veel verfsystemen. Voor zuigende minerale ondergronden en over te schilder met bijvoorbeeld Grafclean. Wanneer je niet goede weet welke primer/voorstrijk je moet gebruiken is deze een goede keus, lees meer en klik op de emmer.

Advies na Primer Grafclean