Duurzame Primers

 

Circulaire Primers

 

Milieuvriendelijke Primers

Minerseal duurzame voorstrijk Graphenstone transparante voorstrijk en primer

Graphenstone Minerseal primer

Circulaire & duurzame primer, voorstrijk.

 

Ideaal als fixeermiddel en verduurzaming voor sterk en ongelijkmatig zuigende en poederende ondergronden, zoals minerale pleisterlagen, leem, gasbeton, prefabbeton elementen, kalkzandsteen etc. Aanbevolen voor gevels, kunstwerken, historische en monumentale gebouwen, cultureel erfgoed en als kleurloze of semi transparante decoratieve verzegeling.

 

Geen emissie van VOCs en formaldehyde.
Transparante primer/voorstrijk

 

Duurzame graphenstone verfkopen witte filler F10 fijne structuur primer

Graphenstone Filler F10/F20

Circulaire & duurzame Primer, voorstrijk.

Ideaal als primer voor gevels en binnenschilderwerk. Voor sterk en ongelijkmatig zuigende ondergronden, zoals metselwerk, cement, gipskarton etc.

Aanbevolen bij poederende, ongelijkmatig zuigende, gekleurde en verschillende type ondergronden, bij haarscheuren <1mm, en voor kale delen als gevolg van bladderende verflagen.

Filler F10: met zeer fijne kwartsdeeltjes.
Filler F20: met grove kwartsdeeltjes.

Duurzame lakverf adler verfgroen

Adler VariColor transparant en kleur

Primer en lak in 1 milieu vriendelijk

 

Universele zijdematte grond- en deklak met primereffect voor de professionele markt. Ook transparant en zijn allen cradle to cradle gecertificeerd.

Efficiënte bekleding van hout, metaal, hard PVC en draagkrachtige oude bekledingen voor binnen- en buitengebruik.

 

Gemakkelijk aan te brengen, zijdematte grond- en deklak op waterbasis voor binnen- en buitengebruik met zeer goede allround eigenschappen. Universele toepassing op diverse ondergronden. Het reukarme en milieuvriendelijke product is blokvast en vergeelt niet.

Waarom voorstrijk?

Schilderen begint met het bekijken van de ondergrond. Zuigende minerale ondergronden hebben een duurzame voorstrijk nodig. Deze ondergronden zijn herken paar als ze poederen zijn witte poeder op je hand hebt wanneer je de hand erover heen haalt. Ook is het ken merken als je wat water er tegenaan gooit en je ziet een natte plek omdat het erin trekt. Meest duurzame circulaire primer.

Meest duurzame circulaire primer

De primers en voorstrijk van Graphenstone zijn 100% biologisch. Deze circulaire en duurzame primers bestaan uit garfeen en kalk. De kalk wordt op een duurzame manier verkregen, doormiddel van verbrandingsovens. Grafeen zorgt voor een sterke hechting die deze voorstrijk speciaal maakt en erg sterk. Het bevat dus geen schadelijke stoffen en het is alg- en mos werend.

Meest meest duurzame circulaire primer
Verschil tussen circulaire en traditioneel

wat is het verschil tussen traditionele voorstrijk en die van Verfgroen, het verschil is al CO2. Omdat het geen oplosmiddelen bevat laat het geen CO2 los. Deze producten bevatten geen VOC’s en aardolie. Deze producten bevatten ook belangrijke keurmerken. LEED, WELL en BREAAM deze keurmerken zeggen iets over duurzaamheid van een gebouw. Daarnaast zegt WELL iets over wat de voordelen zijn voor de mensen die er leven. Minder ziekteverzuim en gezonder lucht in gebouwen zorgen voor een beter leef- en werkomgeving.

Primers toepassen

Minerseal is een kleurloze universeel voor verfsystemen, dus erg goed toe te passen. F10 (fijn) en F20 (grove) Filler zijn bedoeld voor binnen en buiten en passen bij wit Ecosphere binnen en wit Biosphere buiten. Ambienprimer pat bij AmbientPro+ deze verf is bevat katalyse systeem. GCS primer interior is bedoeld voor GCS interior en voor GCS primer exterior en GCS interior spreekt dit voor zich. Aan het eind is een advies op voor alles Minerseal te gebruiken favoriete primer van de schilder.

Toepassen duurzame primers

Duurzame merken: Graphenstone, Adler, Fairf, Copperant Pura, EcoLab en Ekotex

 

Minerseal Premium

Transparante duurzame primer te gebruiken met erg veel verfsystemen. Voor zuigende minerale ondergronden en over te schilder met bijvoorbeeld Grafclean. Wanneer je niet goede weet welke primer/voorstrijk je moet gebruiken is deze een goede keus, lees meer en klik op de emmer.