Duurzaam circulaire verf kopen in Almere

Duurzaam circulaire verf Almere

In Almere worden veel nieuwe wijken gebouwd waar de nieuwste bouwtechnieken worden gebruikt. Op dit moment wordt in Almere een ecologische wijk ontwikkeld. De woningen krijgen een goed geïsoleerde gevel, driedubbel glas en houten kozijnen. Daarnaast wordt wandverwarming gecombineerd met zonnepanelen en geïntegreerde ventilatie. Volgens de ontwikkelaars is de CO2-impact minder dan 10 procent in vergelijking met een reguliere woning van beton en staal. Duurzaam circulaire verf Almere. Daarnaast zijn er meer ontwikkelingen gericht op duurzaamheid en circulariteit zoals schilderen met verf die hieraan bijdraagt. Check de milieu impact hier op www.insideinside.nl

Duurzame verf voor nieuwbouw

Tegenwoordig zijn vraag het milieu om een nieuwe en schonere aanpak. De verf bij verfgroen is duurzaam en circulaire muurverf wat uitstekend past bij deze manier van bouwen in Almere. Normaal bestaat traditionele verf uit aardolie oplosmiddelen en meer giftige stoffen. Deze hebben een negatieve impact op het milieu en CO2 gehalte.

Voordelen onze verf
  • Bespaart 8,5 kg CO2 per m2
  • Absorbeert CO2
  • CO2 Reductie
  • Anti schimmel
  • Bacterie werend
  • Eco-vriendelijk omgeving
  • Ademende verf
Muurverf dat CO2 opneemt

Graphenstone bij Verfgroen is de meest schone verf van Nederland. Met uitstek de beste keuze voor nieuwbouw en verduurzaming van bestaande gebouwen. Deze verf heeft een basis van Grafeen, kalk en water. Dus geen schadelijke stoffen in deze verf een negatieve CO2 footprint. Het product bespaart 8,5 kg CO2 per m2 schilderwerk. Ook neemt de verf CO2 tijdens het drogen door de kalk basis. Dit proces zorgt er eigenlijk voor dat de verf werkt als een boom.