Verfgroen en BuildinG Groningen thuis in de toekomst

Transfuture Festival

Verfgroen was uitgenodigd voor een mooi evenement in de BuildinG innovatie centrum voor bouw en infra in Groningen. Het festival Transfuture had als onderwerp de N33 midden, de meest duurzame weg van Nederland. Omdat duurzaamheid, circulariteit en Co2 reductie een belangrijk onderwerp is, was Verfgroen ook van de partij.

Innovatie markt

Wij van Verfgroen kregen de kans om met een aantal andere bedrijven de innovatiemarkt aan te kleden met advies en inspiratie om te verduurzamen. Hier stonden wij met een stand en hier hebben wij veel uitleg gegeven onder het verduurzamen van panden, beton, viaducten en bruggen. Deze dag heeft een hoop energie gegeven door mooie workshops met als doel verduurzaming.

Over Build in Groningen

BuildinG, wat staat voor Build in Groningen, is hét onafhankelijke kennis- en innovatieplatform voor bouw en infrastructuur in Noord-Nederland.

Met veel kennis en een groot netwerk is er veel kennis in huis. Naast het gebouw is een proeftuin waar ideeën staan uitgestald. BuildinG helpt ondernemers, onderzoekers en overheden bij innovatie voor een betere gebouwde omgeving en een vitale, veerkrachtige regionale bouweconomie.

BuildinG is gevestigd op de Zernike Campus en het adres is Zernikelaan 17,
9747 AA, te Groningen en richt zich op de thema’s circulair, duurzaam en meer.