Studenten verf | duurzaam circulair

Jouw studentenkamer schilderen

Vaak zijn studenten kamers al geschilderd en deze zijn gewoon over te schilderen. Veel studenten hebben er behoefte aan dat muren schoon te maken zijn, speciaal hiervoor bieden wij Grafclean aan. Deze studenten verf is bestaand tegen hoge reiniging eisen en hier heb je langer plezier van. Wat wij zien is dat studenten voor goedkopere verf kiezen. Het nadeel van goedkopere verf is dat het een lage schrobklasse heeft, als gevolg veeg je de verf zo van de muur met een natte doek. Het voordeel van onze studenten verf is dat dit schoon te maken is met een natte doek, zo kan je de bierspetters van de muur vergen. Naast dat onze verf goed vastzit is het duurzaam en circulair, de verf houdt rekening met de toekomst! Studenten zijn de toekomst.

Milieuvriendelijke verf Milieuvriendelijk schilderen
Graphenstone verf gericht op studentenhuizen

De studenten muurverf van Graphenstone is gericht op de toekomst deze verf bestaat uit kalk en grafeen dus geen oplosmiddelen of andere slechte en giftige gassen. Grafeen is 200x sterker dan het sterkte staal, dat hebben sommige kamer en huizen wel nodig. Voordeel van de verf is dat het geen giftige gassen loslaat tijden het drogen. De studenten verf bevat geen aardolie tegenover traditionele producten. Belangrijkste argument is dat deze verf CO2 absorbeert en bespaart. Waarom het CO2 bespaart is omdat andere verven 8,5 kg CO2 loslaat per m2 schilderwerk tijdens het drogen. Maak van je kamer een gezonde leef- en studeeromgeving.

Waarom deze muurverf?
  • Schonere lucht
  • Betere concentratie
  • Bespaart CO2
  • Absorbeert CO2 tijden het drogen
  • Goed reinigbaar
  • Schrobvast
  • Wit en veel kleuren
  • Denkt om jouw toekomst
Grafclean goed reinigbare muurverf

Kamers en huizen waar men veel is stelt hogere eisen van dan verf. Want natuurlijke studenten kamers niet vies maar wel fijn als de wanden makkelijk schoon te maken zijn. Grafclean van Graphenstone is gericht op ruimtes die goed en vaak gereinigd worden. De verf is schrobklasse 1 en heeft uitstekende hechting. Na gebruik ruik je geen chemische verf lucht omdat er geen oplosmiddelen inzitten.

Goed om te weten voor je gaat schilderen

Voor het schilderen is de ondergrond van belang. Als de muur geverfd is en de ondergrond zit vast kan je deze overschilderen. Is het nog een minerale zuigende ondergrond moet deze bewerkt worden met een primer en dan worden geschilderd. Dit kun je testen om waterbekertje tegen de muur te zetten en dan na 30 seconden kun je zien of het water in de muur zuigt. Zit de ondergrond los dan moet het los gestoken worden en op nieuw gestukt dan een primer en daarna verven.

Vieze muren?

De muren moeten soms gereinigd worden  met Powerclean, wanneer de muren vet of smerig zijn. Nadeel is als je dit niet doet blijft de verf niet zitten en dan heb je later veel meer werk. Iedereen herkent afbladerende verf, wanneer je dit hebt moet je alles verwijder, dit is vervelend werk dus doe het gelijk goed! Bij vragen contact ons en we adviseren wat te doen.

Hoeveel verf heb je nodig?

Ga je gaat bedenken hoeveel verf je nodig hebt kijk dan naar hoeveel vierkante meter m2 per liter kan verven. Daarnaast moet je lezen hoe de verf dekt, dan hoef je namelijk maar 1 keer te verven en dat scheelt tijd en geld. Zijn de ondergrond en de nieuwe laag extreem afwijkend dan moet je toch 2 maal schilderen.