Hoge kwaliteit duurzame verf | circulair

Kwalitatieve muurverf Graphenstone

Graphenstone is de meest circulaire en duurzame muurverf. Hoge kwaliteit duurzame verf. Deze verf heeft een andere samenstelling dan men gewend is van traditionele producten met aardolie. Deze verf bestaat uit kalk, grafeen en water. Deze muurverf is van hoge kwaliteit door grafeen die zorgt voor uitmuntende hechting. Grafeen is flexibel maar 200 keer steker dan staal waardoor deze basis een uitstekende basis is voor het raamwerk van deze muurverf.

W hotel Barcelona graphenstone project

Graphenstone project W Hotel Barcelona

Door de schone verf zijn de hotel kamers direct toegankelijk

  1. Absorbeert C02
  2. Circulair en Cradle to cradle Gold
  3. Schrobklasse 1 
GrafClean kleur goed reinigbaar duurzaamSchrobklasse muurverf klasse 1

De kwaliteit van de muurverf wordt ook beschreven doormiddel van Schrobklasse. Dat zegt eigenlijk hoe goed het tegen schoonmaken kan. Hoe lager de klasse des te sneller de muurverf loslaat, dus de laagste klasse haal je de verf met een natte doek zo van de muur. Hoge kwaliteit duurzame verf. Graphenstone heeft de hoogste kwaliteit schrobvast. Dus men kan de muren gerust schoonmaken met een natte doek. Graphenstone heeft ook Grafclean deze verf is uitermate geschikt voor ruimtes die veel reinigt worden. Meer over de milieu impact op www.insideinside.nl

Gebruik ondergrond

De producten bij Verfgroen zijn allemaal van de hoogste kwaliteit muurverf en worden om verschillende ondergronden gebruikt. Graphenstone wordt gebruikt op minerale muren bijvoorbeeld Steen(achtig), Stucwerk, Behang en Geverfd wanden.

Meer m2 de liter schilderen

Doordat deze muurverf een andere basis heeft is het anders dan andere traditionele verf. Met de verf van Graphenstone kun je meer m2 verven per liter. Dit betekent dat je bespaart op het aantal liters. Het product is al duurzaam en circulair en dan ook nog een van deze kwaliteit.

Dekkend

De muurverf heeft een hoge dekkingsklasse waardoor je vaak ook maar 1 keer hoeft te verven. Dit scheelt een hoop tijd en werk. Ga je schilderen houdt hier dus rekening mee met de tijd die je kwijt bent. Zuigende ondergronden dienen altijd verzorgd worden met een primer/voorstrijk.