Drie 15 liter emmers absorbeerd evenveel C02 als een volwassen eikenboom

 

100% natuurlijke Graphenstone muurverf kopen

Circulariteit is erg belangrijk, daarom is dit product beter en anders dan andere traditionele verfsystemen. Duurzame Graphenstone verf kopen, het bestaat uit grafeen, water en kalk. Het bevat dus geen toxische stoffen, aardolie en terpentine. De verf absorbeert C02 en bespaart 8,5 kg C02 per m2 schilderwerk. Geen negatieve milieu impact lees meer bij een onafhankelijke partij Inside Inside.nl 

Duurzame Pluspunten

Voordelen van het product zijn dat je een gezondere leef- en werkomgeving creëert voor jezelf en anderen. Ook is de verf astma-vriendelijk en kind-vriendelijk. Dus duurzame Graphenstone verf kopen. Ook is het beter voor het milieu. Lees hieronder meer over de producten en wat je er mee kan en het prachtige resultaat.

Gecertificeerd Graphenstone verf

Verfgroen heeft een assortiment met duurzame circulaire verf van Graphenstone. In de shop kun je gelijk de duurzame Graphenstone verf kopen. Keurmerken die dit product zijn waarde geven zijn Cradle to Cradle, LEED, BREAAM en WELL. Waarom zijn deze keurmerken zo belangrijk omdat het gaat over de duurzaamheid prestaties en het welzijn van de mens in de gebouwen en huizen waarin zij verblijven.

Advies Graphenstone verf

Binnen muurverf Graphenstone
Wit
 • Ecosphere 98% wit
 • Grafclean goed reinigbaar
Kleur
 • GCS interior
 • Grafclean goed reinigbaar
Buiten muurverf Graphenstone
Wit
 • Biosphere 98% wit
 • Grafclean goed reinigbaar
Kleur
 • GCS exterior
 • Grafclean goed reinigbaar
Advies Graphenstone
Muurverf
 • Grafclean goed reinigbaar wit en kleur
Ondergrond
 • Minerseal primer gebruiken
 • Primer/voorstrijk
 • Geschilderde muur

Primer

 • Gebruik Minerseal voor elke klus
Speciale Graphenstone verf
Wit
 • Grafclean goed reinigbaar
 • AmbientPro+ lucht zuiverend (fotokatalytisch)
Kleur
 • Grafclean goed reinigbaar
 • AmbientPro+ lucht zuiverend (fotokatalytisch)
Zwart
 • Proshield straling werend
Doorzichtig
 • Hydroxeal waterafstotende (gevel) hydofobeer
Graphenstone Primers
Combineren primer en verf

Minerseal > alles, Grafclean
Filler F10 > alles, Biosphere, Ecopshere
FillerF20 > alles, Biosphere, Ecopshere
GCS interior primer > GCS Interior
GCS exterior primer > GCS Exterior
Ambient primer L42 > AmbientPro+
Ambient primer L44 > AmbientPro+

Graphenstone muurverf

Grafclean Premium Graphenstone

Duurzame en schone muurverf voor binnen en buiten, in wit en kleur. Deze muurverf heeft schrobklasse 1 en is perfect voor elke klus. En is goed reinigbaar. Te gebruiken met de volgende primers F10F20 en Minerseal en meer. Klik op de emmer.

Biosphere Premium Graphenstone

Meest duurzame en circulaire buitenverf. Deze Graphenstone muurverf is wit dekkend en is Cradle tot cradle Gold gecertificeerd. Te gebruiken met primer F10, F20 en Minerseal. Lees meer en klik op de emmer.

Ecosphere Premium Graphenstone

Meest duurzame circulaire binnen muurverf in wit. Binnen te gebruiken en 98% witheid goed dekkend. Cradle to cradle Gold gecertificeerd. Te gebruiken met F10 fijne of F20 grove primer. Gaat ook samen met andere primer en Minerseal. Duurzame Graphenstone verf kopen klik dan op de foto.

Speciale Graphenstone verf

AmbientPro+ Premium Graphenstone

Fotokatalytische muurverf dat nare gassen en geuren omzet in schone lucht. Deze witte muurverf heeft een luchtzuiverende eigenschap. Advies wanneer er gerookt wordt of dieren leven. Te gebruiken met Primer L42, L44 en de andere primers zoals Minerseal. Klik op de emmer om te bestellen. Is in 8 lichte kleuren te bestellen.

Proshield Premium verf kopen

Straling werende en geleidende muurverf in zwart. Te gebruiken met vele primers en over te schilderen met alle muurverf systemen. Kies bijvoorbeeld GrafcleanEcosphere of GCS interior. Klik op de emmer om meer te lezen over Proshield.

Hydroxeal Premium

Hydroxeal Premium is een water – en vuilafstotende verzegeling voor een vochtige of sterk verontreinigde omgeving. Om de geschilderde wanden te beschermen tegen vocht, te gebruiken na onze muurverf. Klik op de emmer voor meer info.

Primers Graphenstone

Minerseal Premium Graphenstone

Transparante primer te gebruiken met erg veel verfsystemen. Voor zuigende minerale ondergronden en over te schilder met bijvoorbeeld Grafclean. Ook te gebruiken als beschermende laag, onverdund aanbrengen. 

.

F20 Primer kopen

De Graphenstone primer met een grove structuur door kwartskorrels. Deze is binnen en buiten te gebruiken en is dekkend wit. Advies om over te schilderen met Ecosphere of Biosphere. Klik voor meer pluspunten en prijzen.

.

F10 Primer Graphenstone

Primer van Graphenstone met een fijne structuur. Deze primer is voor binnen en buiten en is wit dekkend. Goed te gebruiken met Ecosphere Premium wit. Meer over deze duurzame primer klik op de afbeelding.

.

Ambient Primer Premium L42 

Ambient Primer kleurloos fixeermiddel voor sterk zuigende ondergronden. Speciaal als primer voor de fotokatalytische verf AmbientPro+ Premium net als L44 deze is schimmelwerend. Voor andere muurverf niet gebruiken. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

.