Duurzame en Circulaire verf in Groningen

Duurzame circulaire verf Groningen bij Verfgroen 

Verfgroen is een duurzame verfwinkel en groothandel in Groningen. Voor dat de webshop online was hadden we al 7 klanten in Groningen die voor onze duurzame en circulaire verf hebben gekozen. Onze muurverven dekken goed en men kan meer m2 schilderen per liter. Daarnaast is alles in jouw favoriete kleur te bestellen. Het voordeel is dat men niet hoeft te slepen omdat de verf thuis wordt bezorgd. Duurzame circulaire verf Groningen.

Een aantal winkels in bedrijven hebben al voor onze exclusieve verf gekozen. Online Marketingbureau ‘On Digital’ heeft tijdens de verbouwen het hele interieur opnieuw geverfd. Naast alle kleuren en wit dat gebruikt is hebben ze hun strakblauwe huisstijl met duurzame verf mooi tot uiting gebracht. Wij zijn blij met deze toonaangevende marketingklant in Groningen.

Duurzame circulaire verf Groningen verfgroen groninger museum
Duurzame winkels

De nieuwe kledingwinkel Preview in Groningen gevestigd in de Folkingestraat heeft ook de winkel met de circulaire verf van Verfgroen geschilderd. Na deze klus meldde Departement in de Oude Boteringestraat in Groningen zich ook. Plantsoen het mooie groene stuk van Groningen brengt ook duurzame klanten.

Meerstad en Blauwstad

Steeds meer wijken hebben duurzame projecten zo ook in Blauwstad en Meerstad. De bouw wordt steeds duurzamer gedaan, maar ook de bewoners zelf maken circulaire keuzes. Daarom hebben al veel bewoners als klant. Duurzame circulaire verf Groningen.

Helpman en Haren

Wijken onder Groningen zoals Helpman en Haren worden ook steeds duuzamer. Deze groep kiest steeds meer voor duurzame muurverf. Schilderen zonder schadelijke stoffen en CO2 besparen en opnemen. Muurverf dat denk om de toekomst. Duurzame circulaire verf Groningen.